Workshop-ul despre siguranţa pacientului, online

Workshop-ul despre siguranţa pacientului, online

Workshop-ul „Siguranţa pacientului: educaţia pentru raţionalizarea și înlăturarea lipsurilor îngrijirii medicale acordată de asistenţii medicali” se va desfășura online. Programată la 20 martie 2020, în Aula Universităţii de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, manifestarea va avea loc online, în aceeași zi. Participanții care s-au înscris la workshop pe site-ul OAMGMAMR Iași trebuie să

Workshop-ul „Siguranţa pacientului: educaţia pentru raţionalizarea și înlăturarea lipsurilor îngrijirii medicale acordată de asistenţii medicali” se va desfășura online.

Programată la 20 martie 2020, în Aula Universităţii de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, manifestarea va avea loc online, în aceeași zi.

Participanții care s-au înscris la workshop pe site-ul OAMGMAMR Iași trebuie să își creeze cont pe platforma oamr.eu, unde vor avea acces la materiale în format Power Point (.ppt).

După finalizarea workshop-ului, persoanele înscrise vor găsi diplomele la sediul OAMGMAMR Iași.

Workshop-ul „Siguranţa pacientului: educaţia pentru raţionalizarea și înlăturarea lipsurilor îngrijirii medicale acordată de asistenţii medicali” este parte a Proiectului COST Action CA 15208 – RANCARE. El se adresează directorilor de îngrijiri, asistenţilor medicali, responsabililor cu managementul calităţii din unităţile sanitare, evaluatorilor de servicii de sănătate și organizaţiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate.

Participarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Recuperare Iași, Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România – Filiala Iași.

Persoană de contact:

Conf. Univ. Dr. Paraschiva Postolache, Coordonator Naţional și Membru în Comitetul de Management COST Action CA 15208 – RANCARE

Telefon: 0744542326; e-mail: paraschivapostolache@yahoo.com, info@rancare-action.eu

Sursa foto:rntobsnonlineprogram.com