ARHIVA

Verificarea creditelor EMC

OAMGMAMR Iași vine, din nou, în sprijinul membrilor săi

Membrii Filialei Iasi pot solicita, printr-un mesaj trimis la oammris.credite@gmail.com verificarea numărului de credite.

Pentru a primi răspuns, adresa de e-mail de la care se face solicitarea trebuie să fi fost înregistrată, anterior, în baza de date online. Filiala se asigură, astfel, că datele personale ale solicitantului sunt protejate conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 şi că acestea nu sunt accesibile altor persoane.

Este obligatoriu ca e-mail-ul respectiv să conţină numele, prenumele, CNP-ul şi locul de muncă, în vederea identificării exacte a solicitantului.

Termenul de răspuns este de trei zile lucrătoare.

Asistenţii medicali/moaşele pot solicita verificarea creditelor EMC doar în nume propriu.

Pentru membrii care se prezintă personal la sediul Filialei, verificarea se face pe loc, în baza cărţii de identitate, aflată în termen de valabilitate.

Prezenţa personală se impune şi în cazul în care adresa de e-mail de la care se face solicitarea verificării creditelor nu este înregistrată în baza de date.

Prin solicitarea verificării creditelor EMC, solicitantul este de acord ca datele sale să fie prelucrate în vederea rezolvării cererii trimise către OAMGMAMR iași. Mai multe informații găsiți în Politica de confidențialitate și în Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Date de contact:
E-mail: oammris.credite@gmail.com
Telefon 0741175122 sau 0232240695/int.14

COLECȚIA INFO NURSING

UTILE

CONTACT

OAMGMAMR Filiala Iași

Str. Morilor, nr. 22, Iași
Cod poștal: 700011
ROMÂNIA

TELEFON

0756087294

EMAIL

secretariat@oammr-iasi.ro