Verificarea creditelor EMC

Verificarea creditelor EMC

OAMGMAMR Iași vine, din nou, în sprijinul membrilor săi. Asistenţii medicali ieşeni care nu mai au acces la contul personal creat pe www.oammr-evidenta.ro pot verifica, de astăzi, prin e-mail, câte credite au cumulat la manifestările EMC. Ei pot solicita, printr-un mesaj trimis la credite@oammr-iasi.ro, verificarea numărului de credite. Pentru a primi răspuns, adresa de e-mail

OAMGMAMR Iași vine, din nou, în sprijinul membrilor săi.

Asistenţii medicali ieşeni care nu mai au acces la contul personal creat pe www.oammr-evidenta.ro pot verifica, de astăzi, prin e-mail, câte credite au cumulat la manifestările EMC.

Ei pot solicita, printr-un mesaj trimis la credite@oammr-iasi.ro, verificarea numărului de credite.

Pentru a primi răspuns, adresa de e-mail de la care se face solicitarea trebuie să fi fost înregistrată, anterior, în baza de date online. Filiala se asigură, astfel, că datele personale ale solicitantului sunt protejate conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 şi că acestea nu sunt accesibile altor persoane.

Este obligatoriu ca e-mail-ul respectiv să conţină numele, prenumele, CNP-ul şi locul de muncă, în vederea identificării exacte a solicitantului.

Termenul de răspuns este de trei zile lucrătoare.

Asistenţii medicali/moaşele pot solicita verificarea creditelor EMC doar în nume propriu.

Pentru membrii care se prezintă personal la sediul Filialei, verificarea se face pe loc, în baza cărţii de identitate, aflată în termen de valabilitate.

Prezenţa personală se impune şi în cazul în care adresa de e-mail de la care se face solicitarea verificării creditelor nu este înregistrată în baza de date.

Prin solicitarea verificării creditelor EMC, solicitantul este de acord ca datele sale să fie prelucrate în vederea rezolvării cererii trimise către OAMGMAMR iași. Mai multe informații găsiți în Politica de confidențialitate și în Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Date de contact:
E-mail credite@oammr-iasi.ro
Telefon 0741175122 sau 0232240695/int.14

Foto: envato.com