Vaccinarea-maraton: UMF „Gr. T. Popa” mulțumește asistenților medicali

Vaccinarea-maraton: UMF „Gr. T. Popa” mulțumește asistenților medicali

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași mulțumește asistenților medicali voluntari la Maratonul de Vaccinare. Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu, rectorul instituției, a trimis o scrisoare de mulțumire doamnei Liliana Pintilie, președintele OAMGMAMR Iași. Publicăm integral scrisoarea: Stimată Doamnă Președinte, Îmi face o deosebită plăcere să vă anunţ că am finalizat cu succes

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași mulțumește asistenților medicali voluntari la Maratonul de Vaccinare.

Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu, rectorul instituției, a trimis o scrisoare de mulțumire doamnei Liliana Pintilie, președintele OAMGMAMR Iași.

Publicăm integral scrisoarea:

Stimată Doamnă Președinte,

Îmi face o deosebită plăcere să vă anunţ că am finalizat cu succes prima parte a Maratonului de Vaccinare organizat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. În 64 de ore, de vineri, 14 mai, ora 16.00, până luni, 17 mai, ora 8.00, 4649 de persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin Pfizer. Vă rugăm să primiți calde mulțumiri și profunda noastră recunoștință pentru că, prin sprijinul dumneavoastră, ați contribuit la reușita acestui demers.

Am fost impresionat de efortul extraordinar al tuturor voluntarilor, de la cadrele didactice, până la studenți și personalul administrativ care au lucrat în schimburi de 8 ore, pe 20 de fluxuri deschise zi și noapte. De asemenea, am fost impresionat de promptitudinea și disponibilitatea cu care autoritățile publice, universitățile, spitalele clinice universitare, instituțiile publice și private din Iași au răspuns apelului nostru de solidaritate în spiritul responsabilității sociale. Este un efort al întregii comunități ieșene care a înțeles că putem să învingem pandemia dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare.

Vă mulțumim și contăm pe sprijinul dumneavoastră și în organizarea celei de-a doua părți a Maratonului de Vaccinare – rapelul, care va avea loc în perioada 4 – 6 iunie 2021.

Cu aleasă considerație,

Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu

Rector al Universității de Medicină și Farmacie

„Grigore T. Popa” din Iași

Foto: elements.envato.com