Protocoale de screening si monitorizare

Protocoale de screening si monitorizare

Au fost finalizate si aprobate Protocoalele de screening si monitorizare realizate în cadrul CARDIOSCOPE. Manualul descrie 3 protocoale: Angina pectorală stabilă, Hipertensiunea arterială la adult și Insuficienţa cardiacă acută şi cronică la adult. Documentul poate fi citit pe site-ul https://cardioscope.eu https://cardioscope.eu/…/uploads/2020/11/PROTOCOALE-BRCT Proiectul CARDIOSCOPE „Retea comuna pentru management-ul bolilor cardiovasculare in regiunea transfrontaliera Romania-Republica Moldova” este finantat

Au fost finalizate si aprobate Protocoalele de screening si monitorizare realizate în cadrul CARDIOSCOPE. Manualul descrie 3 protocoale: Angina pectorală stabilă, Hipertensiunea arterială la adult și Insuficienţa cardiacă acută şi cronică la adult.
Documentul poate fi citit pe site-ul https://cardioscope.eu

https://cardioscope.eu/…/uploads/2020/11/PROTOCOALE-BRCT

Proiectul CARDIOSCOPE „Retea comuna pentru management-ul bolilor cardiovasculare in regiunea transfrontaliera Romania-Republica Moldova” este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinatate (ENI 2SOFT/4.1/80).

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE