Povești online despre COVID, de la Est la Vest!

Povești online despre COVID, de la Est la Vest!

Asistenții medicali sunt invitați să discute despre COVID-19. Ei vor fi în legătură directă, online, cu profesioniștii români care lucrează în străinătate și s-au confruntat cu pandemia și efectele acesteia. Participanții vor împărtăși experiențele profesionale și personale, astfel încât să aflăm, comparativ, cum au răspuns provocării COVID-19 sistemele și profesioniștii din diferite țări. Ideea întâlnirii

Asistenții medicali sunt invitați să discute despre COVID-19.

Ei vor fi în legătură directă, online, cu profesioniștii români care lucrează în străinătate și s-au confruntat cu pandemia și efectele acesteia.

Participanții vor împărtăși experiențele profesionale și personale, astfel încât să aflăm, comparativ, cum au răspuns provocării COVID-19 sistemele și profesioniștii din diferite țări.

Ideea întâlnirii a apărut după Conferința online a OAMGMAMR Iași, în cadrul căreia au fost dezbateri incitante privind rolul asistenților medicali din România și Marea Britanie în timpul pandemiei. Dorim să aflăm detalii și de la colegii din alte state ale UE și nu numai.

Întâlnirea „Povești online despre COVID, de la Est la Vest!” are loc miercuri, 2 iunie, la ora 17.00, pe Zoom.

Pentru participare, accesați link-ul https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpf-qtqzgoG9z53hxsW4WegXsRPdyaICpj