Participanți la Proiectul pilot de screening si la Campania „Ai grija de inima ta!”

Participanți la Proiectul pilot de screening si la Campania „Ai grija de inima ta!”

În prima saptamana de la debut au participat la programul de screening 50 de persoane din Municipiul Iasi si din judet. Pentru fiecare pacient sunt necesare 30-45 de minute pentru realizarea fisei, completarea acordurilor si, evident, efectuarea manoperelor medicale. Va asteptam sa va inscrieti! Proiectul pilot de screening si Campania „Ai grija de inima ta!”sunt

În prima saptamana de la debut au participat la programul de screening 50 de persoane din Municipiul Iasi si din judet. Pentru fiecare pacient sunt necesare 30-45 de minute pentru realizarea fisei, completarea acordurilor si, evident, efectuarea manoperelor medicale. Va asteptam sa va inscrieti!

Proiectul pilot de screening si Campania „Ai grija de inima ta!”sunt realizate in cadrul Proiectului Cardioscope – Rețea comună pentru management-ul bolilor cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România-Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI 2SOFT/4.1/80).

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE