OAMGMAMR Iași, în sediu nou

OAMGMAMR Iași, în sediu nou

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenților Medicali din România şi-a mutat sediul. De astăzi, 2 septembrie 2019, organizaţia profesională a asistenţilor medicali şi moaşelor din judeţul Iaşi îşi desfăşoară activitatea în str. Morilor nr.22. Membrii Filialei care doresc sa obţină informaţii utile, să depună dosarele pentru obţinerea certificatelor de membru sau

Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenților Medicali din România şi-a mutat sediul.

De astăzi, 2 septembrie 2019, organizaţia profesională a asistenţilor medicali şi moaşelor din judeţul Iaşi îşi desfăşoară activitatea în str. Morilor nr.22.

Membrii Filialei care doresc sa obţină informaţii utile, să depună dosarele pentru obţinerea certificatelor de membru sau avizelor de liberă practică, pot veni la noul sediu, de luni până vineri, între orele 12.00-15.00.

Din motive tehnice, numărul de telefon 0232240695 nu funcționează momentan. Pentru urgențe, vă rugăm să apelați 0756087294.

Sediul din Piața Unirii nr.5 este închis definitiv.

Foto: Marius Asăndulesei / OAMGMAMR Iași