OAMGMAMR: Echipamente de protecție de 200.000 de euro pentru asistenții medicali din prima linie

OAMGMAMR: Echipamente de protecție de 200.000 de euro pentru asistenții medicali din prima linie

OAMGMAMR vrea să achiziționeze echipamente de protecție pentru asistenții medicali. Organizația centrală a trimis filialelor județene următoarea adresă: „Către ORDINUL ASISTENȚILOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA Filialele județene/a Mun. București În atenția doamnei/domnului președinte În sprijinul valorilor noastre deontologice și etice, Biroul executiv al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali

OAMGMAMR vrea să achiziționeze echipamente de protecție pentru asistenții medicali.

Organizația centrală a trimis filialelor județene următoarea adresă:

„Către

ORDINUL ASISTENȚILOR MEDICALI GENERALIȘTI, MOAȘELOR ȘI ASISTENȚILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA

Filialele județene/a Mun. București

În atenția doamnei/domnului președinte

În sprijinul valorilor noastre deontologice și etice, Biroul executiv al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România dorește să suplinească efortul autorităților în vederea achiziționării de echipamente de protecție pentru asistenții medicali aflați în prima linie a crizei COVID-19, cu prioritate pentru asistenții medicali care lucrează în spitalele de boli infecțioase.

Ne exprimăm admirația pentru curajul eroic pe care aceștia îl demonstrează în exercitarea atribuțiilor și dorim, în același timp, să ne alăturăm efortului autorităților pentru siguranța și protejarea asistenților medicali și a familiilor acestora, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii.

În acest sens, vă solicităm aprobarea depășirii limitei valorice de competență pentru Biroul executiv în vederea achiziționării de echipamente de protecție, până la suma de 200.000 euro.

În măsura în care aveți posibilitatea, puteți sprijini și la nivelul filialelor această acțiune, cu aprobarea Consiliilor județene/a Mun. București.”

Biroul Executiv al OAMGMAMR”

Sursa foto: Wikipedia