Newsletter EUcare

Newsletter EUcare

A fost publicat primul numar al Buletinului informativ pentru Proiectul Eucare. Filiala Iasi este copartener alturi de organizatii din Spania, Franta, Estonia si Romania. Trei rezultate principale sunt așteptate ca urmare a implementării proiectului: 1. Prezentarea conceptului Sănătate 4.0 specialiștilor în sănătate mintală: o publicație concepută pentru a oferi profesorilor/formatorilor/mentorilor și specialiștilor în sănătate mintală

A fost publicat primul numar al Buletinului informativ pentru Proiectul Eucare. Filiala Iasi este copartener alturi de organizatii din Spania, Franta, Estonia si Romania.

Trei rezultate principale sunt așteptate ca urmare a implementării proiectului:

1. Prezentarea conceptului Sănătate 4.0 specialiștilor în sănătate mintală: o publicație concepută pentru a oferi profesorilor/formatorilor/mentorilor și specialiștilor în sănătate mintală cunoștințe relevante și tehnologiile de bază aplicabile în sectorul sănătății mintale;

2. Componentele de formare modulare care oferă cursanților o imagine de ansamblu și îi ajută să înțeleagă care sunt modulele pe care trebuie să se concentreze, necesare și cu aplicabilitate în profesia și atribuțiile specifice, ținând cont și de evoluțiile viitoare.

3. Dezvoltarea unui spațiu de e-Learning care oferă acces gratuit și deschis la materiale de instruire și studii de caz relevante despre tehnologiile Sănătate 4.0.

Mai multe detalii: https://oammr-iasi.ro/proiecte-europene/eucare-4-0/

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE