Mesaje pentru colegi

Mesaje pentru colegi

Filiala Iași lansează o provocare pentru membrii săi. Moașele și asistenții medicali sunt invitați să filmeze, cu telefonul mobil, un clip cu urări pentru colegi, pentru a sărbători împreună Ziua moașei și Ziua asistentului medical. Urările vor fi postate pe site, pe pagina de Facebook a filialei și vor fi rulate în timpul conferinței din

Filiala Iași lansează o provocare pentru membrii săi.

Moașele și asistenții medicali sunt invitați să filmeze, cu telefonul mobil, un clip cu urări pentru colegi, pentru a sărbători împreună Ziua moașei și Ziua asistentului medical.

Urările vor fi postate pe site, pe pagina de Facebook a filialei și vor fi rulate în timpul conferinței din 12 mai 2021.

Clipurile pot fi realizate în nume propriu, dar sunt binevenite și felicitări din partea mai multor colegi din aceeași secție/clinică.

Clipul trebuie să aibă maximum 1’30”, iar autorii sunt să se prezinte, la începutul sau la sfârșitulul înregistrării, cu numele și locul de muncă. Clipul trebuie trimis, până la 6 mai 2021, pe adresa de e-mail professional@oammr-iasi.ro, însoțit de declarația referitoare la drepturile de autor și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă mulțumim!

Documente atașate:

Acord de cesiune declarație date personale (format .PDF)

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal (format .PDF)