Medicină narativă la Filiala Iași

Medicină narativă la Filiala Iași

Departamentul de Cercetare reia, începând cu luna iunie 2023, întâlnirile periodice în cadrul Programului de Medicină Narativă pentru toți asistenții medicali, membri ai Filialei Iași, de această dată în format fizic. Participarea la întâlnirile organizate în cadrul Programului de Medicină Narativă oferă ocazia de a împărtăși cu colegii experiențele profesionale cu încărcătură emoțională, într-un cadru

Departamentul de Cercetare reia, începând cu luna iunie 2023, întâlnirile periodice în cadrul Programului de Medicină Narativă pentru toți asistenții medicali, membri ai Filialei Iași, de această dată în format fizic.

Participarea la întâlnirile organizate în cadrul Programului de Medicină Narativă oferă ocazia de a împărtăși cu colegii experiențele profesionale cu încărcătură emoțională, într-un cadru securizat, care poate oferi oportunitatea de a le reintegra, într-un mod constructiv. Dacă până nu demult, în domeniul medical, se practica discursul detașării, care susținea separarea spațiului profesional de cel personal, timpul a dovedit că ar putea fi mai oportună înțelegerea și dobândirea de sens pentru experiențele profesionale care au rezonanțe personale.

Prima întâlnire în cadrul Programului de Medicină Narativă va avea loc la sediul OAMGMAMR Filiala Iași, din Strada Morilor nr. 22, joi, 15 iunie, 2023, începând cu 15,30, până la 17, 30.

Numărul de participanți pe întâlnire nu trebuie să depășească 20, de aceea pentru a putea participa, doritorii sunt rugați să se înscrie la adresa de mail professional@oammr-iasi.ro. Veți primi mail de confirmare. Întâlnirile nu au legătură una cu cealaltă, prin urmare sunteți bine veniți la oricare dintre întâlniri.

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE