Invitatie la Gala voluntarilor

Invitatie la Gala voluntarilor

Prelungim pana pe data de 25 aprilie 2023 termenul de inscriere la Gala voluntarilor. Va rugam sa cititi conditiile de participare si sa va inscrieti, Filiala Iasi are cu siguranta membri care fac voluntariat si care merita sa fie cunoscuti de colegi! Ne dorim sa prezentam la Conferinta din luna mai, prima dupa trei ani

Prelungim pana pe data de 25 aprilie 2023 termenul de inscriere la Gala voluntarilor. Va rugam sa cititi conditiile de participare si sa va inscrieti, Filiala Iasi are cu siguranta membri care fac voluntariat si care merita sa fie cunoscuti de colegi! Ne dorim sa prezentam la Conferinta din luna mai, prima dupa trei ani cand ne intalnim din nou fata in fata, o echipa cat mai mare de asistenti medicali voluntari!

#OAMGMAMR_Filiala_Iasi va invita sa participati la o noua Campanie, „Gala voluntarilor” (detalii in clipul de mai jos).

Multumim astfel colegilor care isi desfasoara activitatea dincolo de portile spitalelor, in misiuni umanitare, in centre de ingrijire pentru copii sau batrani sau in organizatii de caritate. Va asteptam sa va inscrieti la Gala voluntarilor si sa va prezentam tuturor membrilor organizatiei.
Astazi, mai mult decat oricand, putem sa demonstram ca asistentii medicali si moasele sunt implicati in viata comunitatii si ca aceasta profesie inseamna nu doar competente, ci si suflet si inima puse in slujba celor care au nevoie de ingrijire.

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE