Invitație la cursul „CONTROLUL TUBERCULOZEI”

Invitație la cursul „CONTROLUL TUBERCULOZEI”

Asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie sunt invitați să participe la un curs pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI. În acest moment, se fac înscrieri la ULTIMUL CURS Controlul tuberculozei din cadrul proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”! Cursul este gratuit, creditat cu 15 puncte EMC și se desfășoară în

Asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie sunt invitați să participe la un curs pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI.

În acest moment, se fac înscrieri la ULTIMUL CURS Controlul tuberculozei din cadrul proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”!
Cursul este gratuit, creditat cu 15 puncte EMC și se desfășoară în perioada 9-17 martie 2021, pe platforma naţională OAMGMAMR.

El este organizat sub forma a 5 webinarii susţinute de medici pneumologi din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, cu experiență vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul proiectului https://controltb.ro/calendar-sesiuni/ sau prin contactarea echipei de proiect la adresa cursuri48@cpss.ro

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta:
Cazaciuc Corina – Coordonator regional POCU/91/4/8/107488
cursuri48@cpss.ro – 0721 313 005 (număr valabil doar pentru acest curs).

Foto: blog.oup.ccom

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE