IAŞI:. Credite EMC prin proiectul CORRECT IT!

IAŞI:. Credite EMC prin proiectul CORRECT IT!

Asistenţii medicali ieşeni au noi oportunităţi de a obţine gratuit credite EMC. OAMGMAMR Filiala Iași, prin proiectul „CORRECT IT !” finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației și formării profesionale, vă invită să urmați CURSURILE ONLINE ŞI FAȚĂ ÎN FAȚĂ DE PREVENIRE A OBEZITĂȚII ȘI PROMOVAREA UNUI STIL DE VIAȚĂ

Asistenţii medicali ieşeni au noi oportunităţi de a obţine gratuit credite EMC.

OAMGMAMR Filiala Iași, prin proiectul „CORRECT IT !” finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației și formării profesionale, vă invită să urmați CURSURILE ONLINE ŞI FAȚĂ ÎN FAȚĂ DE PREVENIRE A OBEZITĂȚII ȘI PROMOVAREA UNUI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS.

Cursul este organizat pe 6 module în sistem blended-learning (online și față în față).

Cursul online, creditat cu 15 credite EMC, poate fi accesat pe platforma https://correct-itcourse.eu/login/index.php, începând cu 01 mai 2019 și până la data de 30 iulie 2019, prin înregistrarea pe platformă în baza creării unui cont cu user și parolă. Cursul trebuie efectuat in procent de minim 70% , iar procentul de completare poate fi urmărit pe pagina principală (Dashboard). Acesta depinde de căsuțele bifate sau goale din cadrul cursului online.

Cursurile față în față, creditate cu 15 credite EMC, se vor desfășura conform programărilor din agenda lunară de cursuri EMC (pentru asistenți medicali), cât și pentru cadre didactice, asistenți sociali și alte categorii profesionale, în lunile iunie, iulie 2019, și numai de către cei care finalizează cursul online.

Deoarece bugetul proiectului impune un număr limitat de cursanți în cadrul modulelor față în față, la acestea vor participa primii 150 doritori, dacă au finalizat, în prealabil, modulele online.

Participanții vor primi certificate de absolvire cu specificarea numărului de credite, respectiv de ore de pregătire profesională continuă.

Documente ataşate:

Anunţ cursuri CORRECT IT (format .PDF)

Afiş cursuri CORRECT IT online şi faţă în faţă