Felicitări asistenților medicali și moașelor din Iași!

Felicitări asistenților medicali și moașelor din Iași!

Astăzi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali și a Moașelor, transmit cele mai bune gânduri celor care, prin activitatea lor în slujba sănătății și a vieții, aduc speranță și lumină pe chipul pacienților. Mereu alături de cei aflați în momente de cumpănă, personalul medical din filiala ieșeană a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor

Astăzi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali și a Moașelor, transmit cele mai bune gânduri celor care, prin activitatea lor în slujba sănătății și a vieții, aduc speranță și lumină pe chipul pacienților.

Mereu alături de cei aflați în momente de cumpănă, personalul medical din filiala ieșeană a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali a demonstrat de fiecare dată un nivel înalt de profesionalism și dăruire pentru care le suntem recunoscători cu toții.

În această zi specială le doresc sănătate și putere pentru a fi întotdeauna un sprijin providențial pentru cei aflați în nevoie!

Foto: captură Zoom – Mihai Chirica, primarul municipiului Iași