Eucare4.0 start diseminare

Eucare4.0 start diseminare

Activitățile și produsele realizate în cadrul proiectului EUcare4.0 vor fi prezentate și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/EUcare4.0. Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților, competențelor și cunoștințelor digitale necesare pentru implementarea principiilor și tehnologiilor Health 4.0 în sectorul sănătății mintale. Tehnologiile Health4.0 au in vedere tehnologii digitale precum realitatea augmentată și virtuală, inteligența artificială (inclusiv învățarea automată),

Activitățile și produsele realizate în cadrul proiectului EUcare4.0 vor fi prezentate și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/EUcare4.0.

Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților, competențelor și cunoștințelor digitale necesare pentru implementarea principiilor și tehnologiilor Health 4.0 în sectorul sănătății mintale. Tehnologiile Health4.0 au in vedere tehnologii digitale precum realitatea augmentată și virtuală, inteligența artificială (inclusiv învățarea automată), internetul obiectelor (inclusiv dispozitivele medicale), sănătatea mobilă (mHealth), e-sănătatea, telepsihiatria și volumele mari de date.

Proiectul EUcare04 este finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației și formării profesionale (KA220-VET).

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE