Distribuire pliant Campanie

Va rugăm să distribuiți pliantul Campaniei „Ai grija de inima ta!” astfel încât informația să ajungă la cât mai multe persoane (FB/whats’up/e-mail/Twitter etc.). Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să ne transmiteți o poză pe adresa proiect.cardioscope@gmail.com după distribuire din care să rezulte numărul de prieteni la care a ajuns pliantul (people reached). Multumim. Campania se adresează publicului

Va rugăm să distribuiți pliantul Campaniei „Ai grija de inima ta!” astfel încât informația să ajungă la cât mai multe persoane (FB/whats’up/e-mail/Twitter etc.). Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să ne transmiteți o poză pe adresa proiect.cardioscope@gmail.com după distribuire din care să rezulte numărul de prieteni la care a ajuns pliantul (people reached).

Multumim.

Campania se adresează publicului larg si conține informații privind factorii de risc si prevenția bolilor cardiovasculare.

Proiectul Cardioscope – Rețea comună pentru management-ul bolilor cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România-Republica Moldova este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI 2SOFT/4.1/80)

 

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE