Data Conferinței OAMGMAMR Iași, modificată

Data Conferinței OAMGMAMR Iași, modificată

La solicitarea membrilor OAMGMAMR Iași, data Conferinței dedicată Zilei Internaționale a Moașei și Zilei Internaționale a Asistentului Medical a fost schimbată. Astfel, evenimentul are loc miercuri, 12 mai 2021, ora 16.00, și nu în ziua de 8 mai, cum era anunțat inițial. Celelalte detalii privind organizarea rămân neschimbate: Conferința se desfășoară online, pe aplicația Zoom,

La solicitarea membrilor OAMGMAMR Iași, data Conferinței dedicată Zilei Internaționale a Moașei și Zilei Internaționale a Asistentului Medical a fost schimbată.

Astfel, evenimentul are loc miercuri, 12 mai 2021, ora 16.00, și nu în ziua de 8 mai, cum era anunțat inițial.

Celelalte detalii privind organizarea rămân neschimbate: Conferința se desfășoară online, pe aplicația Zoom, iar înscrierea se face pe platforma de cursuri a Filialei Iași: https://oamr.eu/login.

Tema generală a Conferinței este „Optimizarea sistemului de sănătate prin contribuția asistenților medicali și a moașelor”.

Vor fi organizate 3 sesiuni de prezentări de lucrări și discuții, cu următoarele teme:

COVID 19: adaptarea îngrijirilor la condițiile pandemiei

Burn-out – factori favorizanți la locul de muncă pentru profesiile de asistent medical și de moașă

Asistentul medical și moașa post pandemie. Lecții învățate.

Lucrările pot fi trimise până pe data de 1 mai 2021 către Departamentul de Cercetare și Dezvoltare a profesiei Filiala Iași, pe adresa professional@oammr-iasi.ro. Lucrările în format Power-Point au alocate, fiecare, maxim 7 minute pentru prezentare.

Foto: agmk.co.jp