Cursurile față în față și online, gratuite

Cursurile față în față și online, gratuite

Cursurile organizate de OAMGMAMR Iași vor fi gratuite. Este vorba atât despre cursurile față în față, cât și despre cele online. OAMGMAMR Iași oferă membrilor, încă din luna august 2018, cursuri online gratuite, iar din această lună decizia s-a extins și în ceea ce privește participarea la cursurile față în față. Membrii organizației se pot

Cursurile organizate de OAMGMAMR Iași vor fi gratuite.

Este vorba atât despre cursurile față în față, cât și despre cele online. OAMGMAMR Iași oferă membrilor, încă din luna august 2018, cursuri online gratuite, iar din această lună decizia s-a extins și în ceea ce privește participarea la cursurile față în față. Membrii organizației se pot înscrie gratuit la cursurile de educație medicală continuă postate pe site-ul organizației la începutul fiecărei luni, iar filiala suportă cheltuielile financiare aferente (plata lectorilor, închirierea sălii etc.).

Membrii Filialei se pot înscrie la cursurile gratuite față în față începând din luna noiembrie. Înscrierea se face online, accesând secțiunea EMC a site-ului oammr-iasi.ro/.

Liliana Pintilie, președintele OAMGMAMR Iași, spune că noile cursuri gratuite față în față constituie un sprijin suplimentar oferit colegilor pentru perfecționarea profesională. „Ne bucurăm să venim în întâmpinarea asistenților medicali și moașelor din județul Iași. Pe lângă cursurile online gratuite, lansate anul trecut pe platforma oamr.eu, acum colegii noștri au la dispoziție, tot gratuit, cursuri față în față. Vor avea de unde să aleagă, astfel încât toți să aibă cele 30 de credite pentru primirea avizului de liberă practică pentru anul 2020. Intenționăm să introducem, în viitor, noi cursuri gratuite, pe diferite specialități.”, a precizat Liliana Pintilie.

Membrii Filialei Iași mai au posibilitatea de a obține credite gratuite și prin înscrierea la conferința județeană a organizației, eveniment care anul acesta a avut 600 de participanți, prin publicarea unor articole de specialitate în revista organizației sau obținerea unor titluri academice (masterat, doctorat).

În ceea ce privește cursurile online, Filiala Iași a pus de anul trecut la dispoziția membrilor o platformă care conține cursuri gratuite, iar până în acest moment unul din trei membri activi ai Filialei Iași a fost înregistrat ca utilizator. Sunt 9 cursuri disponibile, iar peste 2000 de membri au obținut toate cele 30 de credite anuale obligatorii prin participare la cursuri online.

Sursa foto: healthcaredailyonline.com