Curs online pentru asistenții medicali din asistența medicală primară și comunitară

Curs online pentru asistenții medicali din asistența medicală primară și comunitară

Asistenții medicali din medicina primară sunt invitați să-și perfecționeze abilitățile de comunicare. „Comunicarea interpersonală în vederea creșterii acoperirii vaccinale” este cursul care se desfășoară în cadrul proiectului „Creșterea acoperirii vaccinale prin îmbunătățirea comunicării între personalul din asistența medicală primară și comunitară și părinți/aparținători ai copiilor”, finanțat de UNICEF România. Cursul este adresat medicilor de familie

Asistenții medicali din medicina primară sunt invitați să-și perfecționeze abilitățile de comunicare.

„Comunicarea interpersonală în vederea creșterii acoperirii vaccinale” este cursul care se desfășoară în cadrul proiectului „Creșterea acoperirii vaccinale prin îmbunătățirea comunicării între personalul din asistența medicală primară și comunitară și părinți/aparținători ai copiilor”, finanțat de UNICEF România.

Cursul este adresat medicilor de familie și asistenților medicali din asistența medicală primară și comunitară din întreaga țară.

Cursul este gratuit și se desfășoară online, pe platforma perfmed.ro. Este creditat cu 12 credite EMC și poate fi accesat de maxim 300 de profesioniști din asistența medicală primară și comunitară, până cel târziu la data de 31 mai 2021.

Cunoștințele dobândite, metodele și tehnicile de comunicare interpersonală sunt folositoare în general în activitatea medicală curentă a profesioniștilor din asistența medicală primară și comunitară, nu numai în creșterea încrederii părinților și populației în vaccinare.

Detalii despre curs puteți citi AICI.

Sursă știre: oamr.ro.

Foto: captură curs platformă perfmed.ro