Comunicat de presă – Proiectul „Elite pentru asistența medicală românească!”

Comunicat de presă  – Proiectul „Elite pentru asistența medicală românească!”

Seminarul de diseminare în cadrul proiectului „Elite pentru asistența medicală românească!”, finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Acțiunea Cheie 1 – Educația Adulților, a avut loc la Iași, în Sala Mare de Consiliu Boltă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”, în ziua de 19 octombrie 2018. La seminar au participat 36 de formatori și

Seminarul de diseminare în cadrul proiectului „Elite pentru asistența medicală românească!”, finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Acțiunea Cheie 1 – Educația Adulților, a avut loc la Iași, în Sala Mare de Consiliu Boltă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”, în ziua de 19 octombrie 2018.

La seminar au participat 36 de formatori și colaboratori ai organizației. A fost prezentat programul ERASMUS+, acțiunea cheie 1 – Educația Adulților. În cadrul prezentării, s-a discutat despre programul Erasmus+, au fost oferite informații despre educația adulților, tema, scopul și obiectivele proiectului, finanțarea obținută, metodologia cursului, conținutul activităților, programul de desfășurare, rezultatele așteptate, mijloacele de diseminare a proiectului și modul în care rezultatele acestuia vor fi valorificate, aducând plusvaloare organizației și membrilor ei.

Ulterior, participanții – prin modelul Biblioteca vie – au împărtășit cunoștințe, experiențe și au vizionat un videoclip în care au fost transpuse imagini din cadrul celor 12 mobilități, inclusiv scurte prezentări de metode non-formale și informale.

În pauza de masă, participanții au făcut un schimb de informații privind experiențele interculturale din cadrul mobilităților și au discutat despre acestea într-un cadru informal.

Prin proiect au fost organizate peste 24 de cursuri gratuite, la care au participat 1000 de asistenți medicali și moașe.

Mai multe detalii despre derularea proiectului puteți obține la numărul de telefon 0232/240695, prin email la adresa secretariat@oammr-iasi.ro, pe site-ul organizației

www.oammr-iasi.ro sau pe pagina de facebook:

fb.com/ordinulasistentilormedicali.iasi

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE