Chestionar: Efectele Covid-19 asupra sistemului sanitar

Chestionar: Efectele Covid-19 asupra sistemului sanitar

Personalul sanitar este invitat să-și exprime opinia asupra efectelor pandemiei de coronavirus. „Chestionar asupra efectelor virusului Covid-19” a fost publicat, astăzi, de Compartimentul de cercetare și dezvoltare a profesiei din cadrul OAMGMAMR Iași. Medici, asistenți medicali, infirmieri, brancardieri sunt invitați să completeze chestionarul pentru a ajuta la înțelegerea percepției asupra efectelor pandemiei de coronavirus asupra

Personalul sanitar este invitat să-și exprime opinia asupra efectelor pandemiei de coronavirus.

„Chestionar asupra efectelor virusului Covid-19” a fost publicat, astăzi, de Compartimentul de cercetare și dezvoltare a profesiei din cadrul OAMGMAMR Iași.

Medici, asistenți medicali, infirmieri, brancardieri sunt invitați să completeze chestionarul pentru a ajuta la înțelegerea percepției asupra efectelor pandemiei de coronavirus asupra mediului medical.

Chestionarul vizează, totodată, identificarea situațiilor dificile și a soluțiilor de gestionare a acestora.

Răspunsurile sunt anonime. Cei care doresc să participe la o conversație deschisă pe tema efectelor pandemiei de coronavirus, pot scrie la adresa de e-mail professional@oammr-iasi.ro și vor fi contactați în cel mai scurt timp.

„Chestionar asupra efectelor virusului Covid-19” poate fi completat AICI.

Vă mulțumim anticipat pentru colaborare!

Sursa foto: elements.envato.com