ARHIVA

Asistenții medicali și moașele din județul Iași au un nou sediu

Organizația profesională va funcționa în str. Morilor nr.22.

Inaugurarea a avut loc sâmbătă, 11 mai 2019, în prezența primarului Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a președintelui OAMGMAMR, Mircea Timofte, și a reprezentanților din 21 de filiale ale Ordinului.

„Este un mare vis împlinit, este un vis de peste 10 ani. Ne-am dorit foarte mult să avem un loc al nostru, un loc în care să ne desfășurăm activitatea așa cum trebuie pentru o astfel de organizație. În 37 de metri pătrați, cu 13 angajați și toate boxele închiriate nu cred că este locul adecvat pentru desfășurarea activităților unei filiale atât de mari – sunt 8500 de colegi activi și peste 13000 înscriși. În sfârșit, cu siguranță, va fi altceva”, a declarat Liliana Pintilie, președintele OAMGMAMR Iași.

„O profesie își găsește, în sfârșit, o casă care i se potrivește. Un sediu frumos, modern, într-o zonă centrală a orașului și, sigur, reprezentativ pentru cât de importanți sunt ei pentru România de astăzi, un sistem medical care se bazează, în cea mai mare parte, pe efortul necondiționat pe care cadrele medicale îl fac”, a subliniat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

„Prin perseverența, prin activitatea acestei filiale, au reușit să construiască acest frumos sediu în care își pot desfășura activitatea așa cum se cuvine pentru profesie”, a menționat Mircea Timofte, președintele OAMGMAMR.

Liliana Pintilie, Președinte OAMGMAMR Filiala Iași

Distribuie articolul: