Asistenții medicali și moașele din Iași, pe Telegram

Asistenții medicali și moașele din Iași, pe Telegram

Asistenții medicali ieșeni dispun de noi mijloace de informare cu privire la actvitatea organizației. OAMGMAMR Iași are, de astăzi, propriul canal oficial pe aplicația Telegram. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, pentru telefoane mobile, și are, de asemenea, versiune pentru calculator / laptop. După instalarea Telegram, canalul Filialei poate fi

Asistenții medicali ieșeni dispun de noi mijloace de informare cu privire la actvitatea organizației.

OAMGMAMR Iași are, de astăzi, propriul canal oficial pe aplicația Telegram.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, pentru telefoane mobile, și are, de asemenea, versiune pentru calculator / laptop. După instalarea Telegram, canalul Filialei poate fi găsit prin căutare cu „oamgmamr iasi” sau accesând link-ul https://t.me/oamgmamriasi. Imediat ce dă clic pe butonul JOIN, utilizatorul este abonat și primește, direct pe telefon, toate noutățile de pe site.

Canalul pe aplicația Telegram este cel mai nou mijloc de comunicare a informațiilor pe care OAMGMAMR Iași îl pune la dispoziția membrilor săi, alături de site-ul oficial, pagina de Facebook și revista „Info-nursing”.

Foto: 1000logos.net