ARHIVA

Anunț întâlnire PMN octombrie

Pe data de 23 octombrie, începând cu ora 15,30, vă invităm la sediul filialei la o nouă întâlnire în cadrul Programului de Medicină Narativă, unde vom putea vorbi despre poveștile din viața profesională de zi cu zi. Programul se adresează asistenților medicali (din orice specialitate) și moașelor, pentru a-i ajuta pe colegii noștri în gestionarea unor situații dificile cu care se confruntă în activitatea profesională.

Pentru confirmări, vă rugăm să vă înscrieți la adresa de mail professional@oammr-iasi.ro până la data de 20 octombrie 2023, ora 15.

Vă rugăm să ne transmiteți intenția de participare, unitatea în care lucrați și numărul de telefon pentru a putea primi detaliile întâlnirii.

Vă așteptăm cu drag!

*Datele pe care le furnizați în timpul procesului de înscriere vor fi utilizate exclusiv în scopul facilitării participării dumneavoastră la programul de Medicină Narativă. Aceasta pot include numele dumneavoastră, emailul, nr. de telefon, unitatea în care lucrați, a preferințelor cu privire la subiectul dorit și a altor detalii relevante pentru a ne asigura că programul este adaptat nevoilor dumneavoastră.
Toate datele personale vor fi stocate într-un mediu securizat cu acces restricționat.
Folosim metode de criptare de ultimă generație pentru a vă proteja datele împotriva accesului, modificării sau dezvăluirii neautorizate. Datele dumneavoastră nu vor fi partajate cu terțe părți decât dacă este esențial pentru livrarea programului sau dacă este impus de lege.
Datele dumneavoastră vor fi păstrate numai pe durata necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate. Odată ce această perioadă expiră sau dacă alegeți să vă retrageți din program, datele dumneavoastră vor fi șterse sau anonimizate.
Înscrierea la curs reprezintă acordul dumneavoastră implicit pentru utilizarea datelor menționate.
Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor şi Asistenților Medicali din România Filiala Iași, la următoarea adresă: Iași, Morilor 22. Datele de contact ale responsabilului pentru protecția datelor al OAMGMAMR Filiala Iași sunt următoarele: email: dpo@oammr-iasi.ro.

Distribuie articolul: