Ajutor pentru Suceava!

Ajutor pentru Suceava!

Spitalul Județean de Urgență „Ioan cel Nou” Suceava are urgent nevoie de ajutor. Direcția de Sănătate Publică Iași a trimis OAMGMAMR Iași o adresă primită de la spitalul sucevean. „Vă înaintăm solicitarea Spitalului Județean de Urgență Ioan cel Nou Suceava, cu rugămintea să ne sprijiniți în identificarea unor asistenți medicali, disponibili a se detașa la

Spitalul Județean de Urgență „Ioan cel Nou” Suceava are urgent nevoie de ajutor.

Direcția de Sănătate Publică Iași a trimis OAMGMAMR Iași o adresă primită de la spitalul sucevean.

„Vă înaintăm solicitarea Spitalului Județean de Urgență Ioan cel Nou Suceava, cu rugămintea să ne sprijiniți în identificarea unor asistenți medicali, disponibili a se detașa la Spitalul Județean de Urgență Ioan cel Nou Suceava”, se precizează în document.

Concret, spitalul sucevean solicită asistenți medicali deja angajați în sistemul sanitar.

Cine dorește să răspundă solicitării de ajutor este rugat să transmită datele de contact la secretariat@oammr-iasi.ro, iar OAMGMAMR Iași le va transmite la DSP Suceava.

Potrivit adresei transmise DSP Iași, Spitalul Județean de Urgență „Ioan cel Nou” Suceava are nevoie de 19 medici, 55 de asistenți medicali și 61 de angajați ca personal auxiliar.

Sunt asigurate transportul, cazarea și hrana.

Documente atașate:

Adresa Spitalului Județean de Urgență „Ioan cel Nou” Suceava către Direcția de Sănătate Publică Iași și Adresa Direcției de Sănătate Publică Iași către OAMGMAMR Iași (format .PDF)