Ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Dragi colegi, este timpul ca, inca o data, sa aratam masura umanitatii, solidaritatii si credintei asistentilor medicali. Suntem parinti, avem copii, avem bunici, putem sa vedem si sa ne imaginam cu totii calvarul vecinilor nostri urcainieni care isi parasesc tara, casele si uneori membrii familiei. Cat putem, sa le intindem o mana de ajutor. Filiala Iasi

Dragi colegi, este timpul ca, inca o data, sa aratam masura umanitatii, solidaritatii si credintei asistentilor medicali. Suntem parinti, avem copii, avem bunici, putem sa vedem si sa ne imaginam cu totii calvarul vecinilor nostri urcainieni care isi parasesc tara, casele si uneori membrii familiei. Cat putem, sa le intindem o mana de ajutor.

Filiala Iasi se alatura Campaniei „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” organizata de Primaria Iasi. Daca doriti sa donati produse alimentare ambalate neperisabile (nu produse preparate), lenjerie de pat, pături, pilote noi sau puțin uzate și curate, jucării va asteptam la sediul organizatiei, unde vom amenaja un punct de colectare.

Vom preda apoi produsele Municipalitatii.

Sursa foto: norwaytoday.info

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE