ARHIVA

Video

Campania Filialei Iași: „Asistent medical de poveste”

Multumiri colegilor Gabriel Morărașu, asistent medical la UPU “Sf.Spiridon” și Cătălinei Nistor, asistent medical la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie “Cuza Vodă” pentru participarea la Campania Filialei Iasi „Asistent medical de poveste”.
Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a #OAMGMAMR_Filiala_Iasi, ediția a XVIII-a.

 

Campania Filialei Iași: „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”

Nicoleta Puiu, Moașă la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Elena Doamna” Iași

Mulțumiri colegei Nicoleta Puiu, Moașă la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Elena Doamna”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Florin Iacob, Asistent medical la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului Florin Iacob, Asistent medical la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, Bloc operator, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Nicoleta Crăciun, Asistent medical la Spitalul Clinic de Recuperare Iași

Mulțumiri colegei Nicoleta Crăciun, Asistent medical la Spitalul Clinic de Recuperare, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”.
Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

George Cristian Tudose, Asistent medical radiologie, la Spitalul „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului George Cristian Tudose, Asistent medical radiologie, la Spitalul „Sf. Spiridon”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Gabriel Găitan, Asistent medical UPU, la Spitalul „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului Gabriel Găitan, Asistent medical UPU, la Spitalul „Sf. Spiridon”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Georgiana Semeniuc, Asistent medical medicină de familie, Iași

Mulțumiri colegei Georgiana Semeniuc, Asistent medical medicină de familie, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COLECȚIA INFO NURSING

UTILE

CONTACT

OAMGMAMR Filiala Iași

Str. Morilor, nr. 22, Iași
Cod poștal: 700011
ROMÂNIA

TELEFON

0756087294

EMAIL

secretariat@oammr-iasi.ro