ARHIVA

„Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”

Nicoleta Puiu, Moașă la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Elena Doamna” Iași

Mulțumiri colegei Nicoleta Puiu, Moașă la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Elena Doamna”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Florin Iacob, Asistent medical la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului Florin Iacob, Asistent medical la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon”, Bloc operator, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Nicoleta Crăciun, Asistent medical la Spitalul Clinic de Recuperare Iași

Mulțumiri colegei Nicoleta Crăciun, Asistent medical la Spitalul Clinic de Recuperare, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”.
Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

George Cristian Tudose, Asistent medical radiologie, la Spitalul „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului George Cristian Tudose, Asistent medical radiologie, la Spitalul „Sf. Spiridon”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Gabriel Găitan, Asistent medical UPU, la Spitalul „Sf. Spiridon”, Iași

Mulțumiri colegului Gabriel Găitan, Asistent medical UPU, la Spitalul „Sf. Spiridon”, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

 

Georgiana Semeniuc, Asistent medical medicină de familie, Iași

Mulțumiri colegei Georgiana Semeniuc, Asistent medical medicină de familie, pentru acceptul de a fi parte a Campaniei Filialei Iași, „Profesia de asistent medical/moașă – prezent și viitor”. Clipul a fost prezentant și la Conferința Județeană a Filialei Iași, ediția a XVIII-a.

COLECȚIA INFO NURSING

UTILE

CONTACT

OAMGMAMR Filiala Iași

Str. Morilor, nr. 22, Iași
Cod poștal: 700011
ROMÂNIA

TELEFON

0756087294

EMAIL

secretariat@oammr-iasi.ro