Credite EMC pentru asistenții medicali de farmacie instruiți în testarea rapidă SARS-CoV-2

Credite EMC pentru asistenții medicali de farmacie instruiți în testarea rapidă SARS-CoV-2

Asistenții medicali de farmacie primesc credite EMC. Este vorba despre cei care vor fi instruiți în testarea antigenică rapidă pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2. Ei vor obține 10 credite EMC. Asistenții de farmacie ieșeni care doresc să urmeze cursurile de instruire se vor înregistra la OAMGMAMR Iași, prin completarea Anexei nr.1 (format .PDF). După completare,

Asistenții medicali de farmacie primesc credite EMC.

Este vorba despre cei care vor fi instruiți în testarea antigenică rapidă pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2. Ei vor obține 10 credite EMC.

Asistenții de farmacie ieșeni care doresc să urmeze cursurile de instruire se vor înregistra la OAMGMAMR Iași, prin completarea Anexei nr.1 (format .PDF). După completare, cererea poate fi trimisă prin e-mail la credite@oammr-iasi.ro sau adusă la sediu (strada Morilor nr.22), tipărită pe hârtie.

Instruirea teoretică și practică va fi asigurată de medici epidemiologi, medici infecționiști și asistenți medicali, desemnați de Ministerul Sănătății sau de către Direcția de Sănătate Publică. Suportul de curs este asigurat de Ministerul Sănătății.

Prima sesiune de instruire a avut loc luni, 31 mai 2021, la Facultatea de Farmacie a UMF „Gr. T. Popa” Iași. Următoarea este programată marți, 15 iunie 2021.

Știri pe același subiect: Asistenții de farmacie, instruiți în testarea rapidă pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2

Foto: elements.envato.com