500 de beneficiari ai Programului de screening cardiovascular

Programul pilot de screening cardiovascular desfășurat de Filiala Iași în cadrul Proiectului CARDIOSCOPE s-a finalizat. 500 de ieșeni au beneficiat de analize primare și de screening cardiovascular. Toți participanții au primit sfaturi și informații despre factorii de risc, necesitatea screeningului, a respectării tratamentului, despre implicarea proprie in menținerea stării de sănătate în cadrul Campaniei de

Programul pilot de screening cardiovascular desfășurat de Filiala Iași în cadrul Proiectului CARDIOSCOPE s-a finalizat.

500 de ieșeni au beneficiat de analize primare și de screening cardiovascular.

Toți participanții au primit sfaturi și informații despre factorii de risc, necesitatea screeningului, a respectării tratamentului, despre implicarea proprie in menținerea stării de sănătate în cadrul Campaniei de informare „Ai grija de inima ta!”. Mulțumim tuturor participanților și celor două colege care s-au implicat cu inima 🙂 și au interacționat cu fiecare dintre cei 500 de ieșeni!

Proiectul Cardioscope – Rețea comună pentru managementul bolilor cardiovasculare în regiunea transfrontalieră România-Republica Moldova este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI 2SOFT/4.1/80).

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE