„Zilele Spitalului de Recuperare”

Organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Spitalul de Clinic Recuperare, Societatea de Medici și Naturaliști Iași, Colegiul Medicilor, Ordinul Asistenților Medicali din România – Filiala Iași, Asociația de kinetoterapie Moldova Iași și Fundația Hipocrat, manifestarea „Zilele Spitalului de Recuperare” se va desfășura în perioada 25-27 martie. În acest an, tematica științifică

Organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Spitalul de Clinic Recuperare, Societatea de Medici și Naturaliști Iași, Colegiul Medicilor, Ordinul Asistenților Medicali din România – Filiala Iași, Asociația de kinetoterapie Moldova Iași și Fundația Hipocrat, manifestarea „Zilele Spitalului de Recuperare” se va desfășura în perioada 25-27 martie.

În acest an, tematica științifică este „Recuperarea ca act medical modern” și va fi împărțită în patru secțiuni:
– Conferință (medici)
– Simpozion 1 (asistenți medicali)
– Simpozion 2 (profesori kinetoterapeuți)
– Curs „Indicațiile și tehnica artroplastiei protetice de șold de primă intenție”.

Taxa de participare pentru asistenții medicali este de 5 euro (200.000 lei).

La manifestare s-au înscris peste 300 de asistenți. Deschiderea oficială a „Zilelor Spitalului de Recuperare” are loc joi, 25 martie, la ora 19.00, la Hotel „Unirea”. Lucrările secțiunii „Asistenți medicali” încep pe 26 martie, ora 8.30, în Amfiteatrul „Ioan Lungu” al Spitalului de Recuperare. Autorii lucrărilor vor primi 18 credite, colaboratorii 15, iar asistenților care participă fără lucrări li se vor acorda 12 credite.