Viitorii asistenți medicali, interesați de informații profesionale sigure

Viitorii asistenți medicali, interesați de informații profesionale sigure

Peste 30 de asistenți medicali, promoția 2021, au participat, ieri, 7 iulie 2021, la întâlnirea online cu reprezentanții OAMGMAMR Iași, în cadrul campaniei „Profesionist cu acte în regulă”. Timp de 90 de minute, reprezentanții organizației au răspuns întrebărilor din partea viitorilor asistenți medicali. Cei mai mulți dintre ei au fost interesați de înscrierea în Ordin,

Peste 30 de asistenți medicali, promoția 2021, au participat, ieri, 7 iulie 2021, la întâlnirea online cu reprezentanții OAMGMAMR Iași, în cadrul campaniei „Profesionist cu acte în regulă”.

Timp de 90 de minute, reprezentanții organizației au răspuns întrebărilor din partea viitorilor asistenți medicali. Cei mai mulți dintre ei au fost interesați de înscrierea în Ordin, angajarea în sistemul sanitar, activitatea de volutariat, cotizația, documentele necesare pentru plecarea în străinătate, schimbarea certificatului de membru.

„Atenție la angajare și voluntariat: ambele, doar cu contract și aviz, altfel este practică ilegală! La fel, dacă doriți să nu aveți nici un fel de obligații față de Ordin – cursuri, cotizație -, solicitați suspendarea! Contactați-ne pentru orice informație sigură”, au subliniat, în repetate rânduri, reprezentanții Filialei.

„Profesionist cu acte în regulă” se adresează celor peste 1000 de absolvenți ai învățământului medical ieșean, promoția 2021, și vizează informarea lor cu privire la condițiile exercitării legale a profesiei de asistent medical/moașă.

Prezentarea organizației este postată pe site-ul Filialei, la campania „Profesionist cu acte în regulă”.

Foto: hosterion.ro/blog/