SOFIA:. Parlamentarii europeni dezbat cazul asistentelor bulgare pentru a adopta o rezoluție

Eurodeputații vor dezbate cazul infirmierelor bulgare alături de Comisia Europeană și Consiliul UE înainte de a adopta o rezoluție în această privință, în timp ce subiectul reprezintă una dintre prioritățile vizitei la Sofia a premierului italian, Romano Prodi, relatează site-ul Novinite.com. Votul din Parlamentul European pentru adoptarea unei rezoluții în cazul celor cinci infirmiere și

Eurodeputații vor dezbate cazul infirmierelor bulgare alături de Comisia Europeană și Consiliul UE înainte de a adopta o rezoluție în această privință, în timp ce subiectul reprezintă una dintre prioritățile vizitei la Sofia a premierului italian, Romano Prodi, relatează site-ul Novinite.com.

Votul din Parlamentul European pentru adoptarea unei rezoluții în cazul celor cinci infirmiere și a medicului palestinian va avea loc joi, relatează agenția bulgară.

Între timp, șeful Guvernului italian, Romano Prodi, un critic virulent al pedepsei capitale, sosește, miercuri, la Sofia pentru o vizită oficială de o zi. Prodi a fost printre primii oficiali care au condamnat verdictul dat de instanța libiană în decembrie.

(MEDIAFAX)