Selecție de participanți pentru curs internațional în cadrul proiectului EUCARE 4.0

Selecție de participanți pentru curs internațional în cadrul proiectului EUCARE 4.0

OAMGMAMR Iași anunță selecție de participanți pentru curs internațional în cadrul proiectului EUCARE 4.0. Este vorba despre cursul internațional de formare în domeniul sănătății mintale din cadrul proiectului „Formare în domeniul sănătății mintale pentru a stimula transformarea digitală a sectorului sănătate în UE” – EUCARE 4.0, finanțat în cadrul Programului ERASMUS+. Cursul internațional de formare

OAMGMAMR Iași anunță selecție de participanți pentru curs internațional în cadrul proiectului EUCARE 4.0.

Este vorba despre cursul internațional de formare în domeniul sănătății mintale din cadrul proiectului „Formare în domeniul sănătății mintale pentru a stimula transformarea digitală a sectorului sănătate în UE” – EUCARE 4.0, finanțat în cadrul Programului ERASMUS+.

Cursul internațional de formare în domeniul sănătății mintale se desfășoară în limba engleză și este programat în luna mai 2023, în Spania, pe parcursul a 5 zile, unde vor participa 12 persoane din țările partenere. Filiala Iași are alocate 2 locuri.

Participanții vor prezenta propriile module realizate în cadrul acestui curs în limba engleză și vor participa activ la toate activitățile de învățare si evaluare pe tot parcursul programului.

Persoanele care doresc să participe la acest curs sunt invitate să își depună candidatura la adresa de e-mail hr@oammr-iasi.ro, în perioada 27 martie – 07 aprilie 2023, între orele 9.00 – 17.00.

Criteriile de selecție ale candidaturilor, documentele necesare pentru dosarul de candidatură și calendarul selecției sunt publicate în documentul atașat – Anunț selecție participanți pentru cursul internațional (format .PDF)

Mai multe informații privind derularea proiectului găsiți pe site-ul organizației sau pe pagina oficială a proiectului.

Afișat astăzi, 27.03.2023