E-learning space EUcare4.0

E-learning space EUcare4.0

Pe canalul de Youtube al #OAMGMAMR_Filiala_Iasi, – puteti sa vizionati clipurile – module de învățare – realizate de organizatia noastra în cadrul proiectului EUcare4.0. Acestea fac parte din cele 12 module care constituie cursul online realizat in cadrul proiectului. Toate modulele au fost postate pe o platforma de e-learning, care va fi finalizata până în

Pe canalul de Youtube al #OAMGMAMR_Filiala_Iasi, – puteti sa vizionati clipurile – module de învățare – realizate de organizatia noastra în cadrul proiectului EUcare4.0. Acestea fac parte din cele 12 module care constituie cursul online realizat in cadrul proiectului.
Toate modulele au fost postate pe o platforma de e-learning, care va fi finalizata până în luna septembrie 2023.
Partenerii în cadrul proiectului care au contribuit la realizarea cursului sunt organizații din Spania, Estonia, Franța și România.
Filiala Iași a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România este partener în Proiectul EUcare4.0, „Formare în domeniul sănătății mintale pentru a stimula transformarea digitală a sectorului sănătate în UE, finanțat în cadrul Programului ERASMUS+, Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației și formării profesionale (KA220-VET)”.
https://www.youtube.com/@oamgmamriasi5694/playlists

Mai multe detalii despre EUcare4.0: https://eucare40.eu/

 

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE