IAȘI:. „Zilele Spitalului Sf. Spiridon”

Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași și Sindicatul Sanitas Iași organizează sesiunea de comunicări științifice „Zilele Spitalului Sf. Spiridon”. Manifestarea se desfășoară în ziua de 7 decembrie 2007 și are ca tematică „Calitatea vieții, calitatea îngrijirilor acordate de către asistentul medical”, lucrările urmând să

Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași și Sindicatul Sanitas Iași organizează sesiunea de comunicări științifice „Zilele Spitalului Sf. Spiridon”.

Manifestarea se desfășoară în ziua de 7 decembrie 2007 și are ca tematică „Calitatea vieții, calitatea îngrijirilor acordate de către asistentul medical”, lucrările urmând să se desfășoare în Amfiteatrul Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie, începând cu ora 9.30.

Taxa de participare este de 40 RON și se va achita la sediul OAMMR Iași până la data de 4 decembrie 2007. Plata se va putea efectua și în ziua manifestării, cu mențiunea că participanții respectivi nu vor mai primi documentele conferinței.

Manifestarea este creditată de OAMMR cu 24 de credite EMC.

Marius Asăndulesei
Compartimentul publicații, comunicare, imagine și relații cu mass-media
OAMMR Iași