IAȘI:. „Zilele Spitalului Clinic de Recuperare” – precizări OAMMR

Pentru evitarea producerii unor erori în organizarea Conferinței „Zilele Spitalului Clinic de Recuperare”, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași precizează: contul RO24VBBU2511IS4101422701, deschis la Volksbank Iași, ESTE DESTINAT În EXCLUSIVITATE ASISTENȚILOR MEDICALI. Medicii sunt rugați să ia legătura cu organizatorii manifestării. Asistenții medicali care doresc să participe la conferință trebuie să

Pentru evitarea producerii unor erori în organizarea Conferinței „Zilele Spitalului Clinic de Recuperare”, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România – Filiala Iași precizează: contul RO24VBBU2511IS4101422701, deschis la Volksbank Iași, ESTE DESTINAT În EXCLUSIVITATE ASISTENȚILOR MEDICALI. Medicii sunt rugați să ia legătura cu organizatorii manifestării.

Asistenții medicali care doresc să participe la conferință trebuie să achite taxa de 60 RON în contul menționat, cu precizarea „Pentru conferința Zilele Spitalului Clinic de Recuperare” până pe 10 martie 2007. Participanții înscriși după această dată nu vor primi mapa și materialele conferinței.

Titlul și rezumatul comunicărilor științifice ale asistenților medicali se depun la sediul OAMMR Iași (Piața Unirii nr. 5) sau la organizatorii de la Spitalul de Recuperare Iași până pe 10 martie 2007, iar lucrarea integrală – în format Power Point – până pe 20 martie. Ulterior acestei date nu se mai primesc lucrări.

Manifestarea este creditată de OAMMR cu 30 de credite EMC.