IAȘI:. Zilele Pediatriei Ieșene 2011

Asistenții medicali din specialitatea Pediatrie se întâlnesc din nou la Iași. Capitala Moldovei găzduiește, în perioada 2-4 iunie, ediția a XXIV-a a Conferinței Naționale „Zilele Pediatriei Ieșene – N.N. Trifan”. În cadrul conferinței, asistenții medicali au propriul simpozion, la care vor aborda o tematică științifică diversă: „Manifestări neurologice în boli generale la copii”, „Boli de

Asistenții medicali din specialitatea Pediatrie se întâlnesc din nou la Iași.

Capitala Moldovei găzduiește, în perioada 2-4 iunie, ediția a XXIV-a a Conferinței Naționale „Zilele Pediatriei Ieșene – N.N. Trifan”. În cadrul conferinței, asistenții medicali au propriul simpozion, la care vor aborda o tematică științifică diversă: „Manifestări neurologice în boli generale la copii”, „Boli de nutritive și metabolism”, „Pediatrie generală”.

Înregistrarea asistenților medicali participanți la simpozion se va face prin achitarea taxei de participare, în cuantum de 20 de lei, la Norina Aioane, asistent șef Clinica a III-a Pediatrie (Spitalul de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria” Iași, etaj 6).

Manifestarea este creditată de OAMGMAMR cu 18 credite.

Președintele Conferinței este conf. dr. Georgeta Diaconu, șeful CliniciI a III-a Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria”.

Persoane de contact:
1. Aioane Norina tel. 0730 – 023 972
2. Nechita Liliana tel. 0752 – 513 103
3. Miton Anca tel. 0740 – 080 202

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE