IAŞI:. UPDATE – Examenul de grad principal 2015 – rezultatele la specialitatea medicină generală

Asistenţii medicali generalişti au promovat examenul de grad principal, specialitatea medicină generală, anunţă Comisia Locală de examen Iaşi. La examen au participat 359 de candidaţi. Dintre aceştia, un candidat nu s-a prezentat la examen. Ceilalţi au obţinut toţi note peste 7.00. Asistenţii medicali generalişti pot contesta rezultatele examenului de grad principal în termen de 24

Asistenţii medicali generalişti au promovat examenul de grad principal, specialitatea medicină generală, anunţă Comisia Locală de examen Iaşi.

La examen au participat 359 de candidaţi. Dintre aceştia, un candidat nu s-a prezentat la examen. Ceilalţi au obţinut toţi note peste 7.00.

Asistenţii medicali generalişti pot contesta rezultatele examenului de grad principal în termen de 24 de ore de la data comunicării punctajului obţinut. Contestaţia se soluţionează de comisia locală de examen, în termen de 48 de ore de la data expirării termenului de depunere a acestora.

Asistenţii medicali generalişti sunt rugaţi să verifice pe liste corectitudinea numelui, prenumelui şi a iniţialei tatălui şi să sesizeze eventualele erori la adresa secretar@oamr-iasi.ro.

Descarcă documentul ataşat:
Rezultate grad principal 2015 – Medicină generală.pdf