IAŞI:. Spectacol umanitar susținut de OAMGMAMR Iași

Asociaţia „Trăieşte cu inima” vă invită să fiţi alături de familia unei foste colege, asistentă medicală, decedată anul acesta. Asociaţia, formată din asistenţi medicali voluntari, organizează evenimentul „Asistenţi pentru asistenţi!”, un spectacol umanitar cu strângere de fonduri, pentru a le ajuta pe cele două fetiţe rămase fără mamă. Spectacolul va avea loc pe data de

Asociaţia „Trăieşte cu inima” vă invită să fiţi alături de familia unei foste colege, asistentă medicală, decedată anul acesta.

Asociaţia, formată din asistenţi medicali voluntari, organizează evenimentul „Asistenţi pentru asistenţi!”, un spectacol umanitar cu strângere de fonduri, pentru a le ajuta pe cele două fetiţe rămase fără mamă. Spectacolul va avea loc pe data de 1 noiembrie 2013, ora 17.30, în Sala de Festivităţi a Liceului „Dimitrie Cantemir” din Iaşi şi va include momente de dans şi teatru. Copiii şi adulţii implicaţi în spectacol sunt tot voluntari.

Asociaţia „Trăieşte cu inima!” este o iniţiativă a colegilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” Iaşi, pentru care îi felicităm.