IAȘI:. S-a prelungit termenul de primire a lucrărilor științifice la concursul „Asistența medicală în 2010

Din cauza numărului redus de înscrieri la concursul științifice „Asistența medicală în 2010”, OAMGMAMR Iași anunță că termenul de primire a lucrărilor s-a prelungit până pe 5 mai. În concurs se pot înscrie membrii activi ai OAMGMAMR Iași. Fiecare concurent poate participa cu o singură lucrare din orice specialitate a asistenței medicale care nu a

Din cauza numărului redus de înscrieri la concursul științifice „Asistența medicală în 2010”, OAMGMAMR Iași anunță că termenul de primire a lucrărilor s-a prelungit până pe 5 mai.

În concurs se pot înscrie membrii activi ai OAMGMAMR Iași. Fiecare concurent poate participa cu o singură lucrare din orice specialitate a asistenței medicale care nu a mai fost prezentată până la data lansării concursului în cadrul vreunei manifestări științifice (conferință, simpozion, seminar, curs etc).

Toate lucrările științifice trebuie aduse personal la sediu sau trimise pe e-mail la adresa: secretar@oamr-iasi.ro, însoțite de mesajul: Participare concurs lucrări științifice. Vă rugăm să precizați numele autorilor, titlul lucrării și specialitatea.

Pentru alte detalii vă rugăm accesați www.oamr-iasi.ro, secțiunea Concursul de lucrări științifice „Asistența medicală în 2010”.

Silvia Popovici,
Manager îmbunătățire procese
OAMGMAMR Iași

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE