IAŞI:. Ridicaţi-vă adeverinţele de grad principal şi pentru a doua specializare!

IAŞI:. Ridicaţi-vă adeverinţele de grad principal şi pentru a doua specializare!

Asistenţii care nu şi-au ridicat diplomele de grad principal 2011 riscă să rămână fără ele. Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România solicită, printr-o adresă, returnarea, în original, la data de 19 februarie 2015, a diplomelor nedistribuite. Doar 22 din cei 317 de participanţi la examenul de grad principal, sesiunea 2011, şi-au

Asistenţii care nu şi-au ridicat diplomele de grad principal 2011 riscă să rămână fără ele.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România solicită, printr-o adresă, returnarea, în original, la data de 19 februarie 2015, a diplomelor nedistribuite.

Doar 22 din cei 317 de participanţi la examenul de grad principal, sesiunea 2011, şi-au ridicat, până în acest moment, diplomele.

În aceeaşi situaţie se află şi asistenţii medicali care nu şi-au ridicat până acum adeverinţele de confirmare a celei de-a doua specializări (Laborator, Balneo-fizioterapie şi Radiologie-imagistică medicală), sesiunea 2013.

La specializarea Laborator sunt neridicate, în prezent, 10 adeverinţe, la Radiologie-imagistică medicală 14, iar la specializarea Balneo-fizioterapie au rămas 4 adeverinţe.

După 19 februarie, diplomele şi adeverințele vor putea fi ridicate de titulari de la Ministerul Sănătăţii.