IAŞI:. Restituirea taxei de participare la examenul de grad principal 2017

IAŞI:. Restituirea taxei de participare la examenul de grad principal 2017

Asistenţii medicali ieşeni ale căror dosare au fost respinse la examenul de grad principal, sesiunea noiembrie 2017, îşi pot recupera banii reprezentând taxa de participare la examen. „Solicitarea de restituire a sumei de participare la examen se depune, în termen de 30 de zile de la data încheierii examenului, la filiala la care candidatul a

Asistenţii medicali ieşeni ale căror dosare au fost respinse la examenul de grad principal, sesiunea noiembrie 2017, îşi pot recupera banii reprezentând taxa de participare la examen.

„Solicitarea de restituire a sumei de participare la examen se depune, în termen de 30 de zile de la data încheierii examenului, la filiala la care candidatul a depus dosarul de înscriere. Suma de participare la examen se restituie în termen de 30 de zile de la data solicitării.”, se precizează într-o adresă a Comisiei Centrală de Examen Grad principal 2017.

Solicitanţii au obligaţia de a depune cererea de restituire a taxei de participare la examen în perioada 2 noiembrie – 2 decembrie 2017.

Cererile primite după data de 2 decembrie 2017 nu vor fi luate în considerare.

Descarcă Cererea de restituire a taxei de examen de grad principal (format .PDF)