IAŞI:. Promovare în masă la examenul de grad principal

Toţi candidaţii au promovat examenul de grad principal, a anunţat Comisia locală pentru examenul de grad principal Iaşi. Potrivit aceleiaşi surse, un candidat nu s-a prezentat la examen. Informaţii privind notele finale pot fi obţinute de candidaţi, numai în nume propriu, de la sediul Filialei Iaşi a OAMGMAMR. Adeverinţele de grad principal vor fi întocmite

Toţi candidaţii au promovat examenul de grad principal, a anunţat Comisia locală pentru examenul de grad principal Iaşi.

Potrivit aceleiaşi surse, un candidat nu s-a prezentat la examen.

Informaţii privind notele finale pot fi obţinute de candidaţi, numai în nume propriu, de la sediul Filialei Iaşi a OAMGMAMR.

Adeverinţele de grad principal vor fi întocmite şi eliberate de Ministerul Sănătăţii în termen de trei luni de la finalizarea examenului.

La examen au participat 651 de candidaţi. Dintre aceştia, 598 sunt asistenţi medicali generalişti, iar 53 din alte specialităţi (balneofizioterapie, farmacie, radiologie-imagistică medicală, laborator, obstetrică-ginecologie, igienă şi sănătate publică, stomatologie).

Descarcă documentul ataşat:
Examen grad principal 2013 – REZULTATE