IAŞI:. Programul de mentorat 2016

IAŞI:. Programul de mentorat 2016

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, în colaborare cu Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România organizează practica de vară a studenţilor Facultăţii de Medicină printr-un sistem de mentorat cu implicaţii în perfecţionarea profesională continuă a personalului medical. Programul de mentorat 2016 se desfăşoară în perioada

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, în colaborare cu Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România organizează practica de vară a studenţilor Facultăţii de Medicină printr-un sistem de mentorat cu implicaţii în perfecţionarea profesională continuă a personalului medical.

Programul de mentorat 2016 se desfăşoară în perioada 30 iulie – 19 august.

Asistentii medicali care doresc să participe la program ca mentori sunt invitati să depună o cerere către OAMGMAMR Iaşi în care să precizeze specializarea locului de muncă, experienta profesională, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Înscrierile se fac la sediul Filialei, în perioada 1 – 15 Iulie 2016.

Participarea la programul de mentorat este gratuită. Membrii OAMGMAMR participanţi obţin 15 credite EMC.

Programul de mentorat a debutat printr-un proiect pilot în 2012. Atunci, la program au participat 51 de asistenţi medicali, în 2013 – 60 de asistenţi, iar în 2014 numărul participanților a fost de 37. În 2015, s-au înregistrat 168 de participanţi, mai mulţi decât în anii precedenţi la un loc.