IAȘI:. Pharma Forum 2011

La Iași are loc, în perioada 14-15 aprilie, Pharma Forum 2011. Manifestarea este organizată de revista „Pharma Business”, sub patronajul Colegiului Farmaciștilor din România. Evenimentul se desfășoară la Hotel „Unirea”, Sala „Cuza”, iar moderator este prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, președintele organizației profesionale a farmaciștilor. Potrivit site-ului pharma-business.ro, la manifestare vor fi abordate subiecte importante

La Iași are loc, în perioada 14-15 aprilie, Pharma Forum 2011.

Manifestarea este organizată de revista „Pharma Business”, sub patronajul Colegiului Farmaciștilor din România. Evenimentul se desfășoară la Hotel „Unirea”, Sala „Cuza”, iar moderator este prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, președintele organizației profesionale a farmaciștilor.

Potrivit site-ului pharma-business.ro, la manifestare vor fi abordate subiecte importante pentru sistemul farmaceutic: „Farmacia zilelor noastre”, „Mecanisme de management în farmacia afectată de criză”, „Cum afectează reforma în sănătate farmacia”, „Rolul farmacistului în consilierea pacientului”. Temele știintifice vor fi susținute de reprezentanți de marcă ai Colegiului Farmaciștilor din România, ai Colegiilor Farmaciștilor Județene și ai Facultăților de Farmacie.

Pentru asistenții de farmacie, taxa de participare este de 50 de lei și se achită în contul SC Pharma Business Solutions SRL, cod IBAN: RO06BRMA0700034087100000, deschis la Banca Românească, sucursala București, cu precizarea „Taxa Pharma Forum”.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România creditează manifestarea cu 10 credite EMC.

Pentru alte detalii accesați http://www.pharma-business.ro

OAMGMAMR-IASI
ADMINISTRATOR
PROFILE