IAŞI:. Peste 600 de participanţi la Reuniunea Anuală a Oftalmologilor

IAŞI:. Peste 600 de participanţi la Reuniunea Anuală a Oftalmologilor

Peste 600 de medici şi rezidenţi în oftalmologie se vor întâlni la Iaşi, în perioada 20-23 mai, pentru a lua parte la a 51-a ediţie a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor şi, respectiv, a VII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Glaucom. În cadrul Reuniunii Anuale a Oftalmologilor (RAO) va fi abordată o tematică ştiinţifică variată, care

Peste 600 de medici şi rezidenţi în oftalmologie se vor întâlni la Iaşi, în perioada 20-23 mai, pentru a lua parte la a 51-a ediţie a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor şi, respectiv, a VII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Glaucom.

În cadrul Reuniunii Anuale a Oftalmologilor (RAO) va fi abordată o tematică ştiinţifică variată, care va acoperi arii largi din patologia oculară, în vreme ce Conferinţa de Glaucom se va concentra cu precădere asupra patologiei glaucomului, o maladie cu efecte grave asupra calităţii vieţii pacientului şi implicaţii sociale pe măsură.

Programul conferinţelor include şi un modul dedicat asistenţilor medicali – o formă de recunoaştere a rolului foarte important pe care aceştia îl joacă în îngrijirea şi vindecarea pacientului oftalmologic.

Pe toată durata conferinţelor va fi deschisă o Expoziţie Medicală cu produse farmaceutice şi tehnologie de ultimă oră din domeniul oftalmologiei.

Sursa: Radio Iaşi
Foto: Marius Asăndulesei