IAŞI:. Omagiu pentru asistenţi medicali şi moaşe (VIDEO)

IAŞI:. Omagiu pentru asistenţi medicali şi moaşe (VIDEO)

Filiala Iaşi a realizat un videoclip cu şi despre colegii noştri, asistenţi medicali şi moaşe. Este un omagiu adus profesioniştilor cu sufletul, celor care zi de zi aduc alinare, speranţă şi susţinere pacienţilor şi familiilor. Filiala Iaşi a dorit să prezinte şi publicului o faţă mai puţin vizibilă a profesiei de asistent medical şi de

Filiala Iaşi a realizat un videoclip cu şi despre colegii noştri, asistenţi medicali şi moaşe. Este un omagiu adus profesioniştilor cu sufletul, celor care zi de zi aduc alinare, speranţă şi susţinere pacienţilor şi familiilor.

Filiala Iaşi a dorit să prezinte şi publicului o faţă mai puţin vizibilă a profesiei de asistent medical şi de moaşă: colegii noştri sunt implicaţi şi afectaţi emoţional mai mult decât permit să se vadă la locul muncă. Ei sunt cu sufletul alături de pacienţi şi de multe ori îi poartă în gând şi după orele de serviciu, pentru că, pur şi simplu, le pasă.

Clipul este parte a Campaniei mai ample a Filialei Iaşi de a prezenta publicului rolul real al asistenţilor medicali şi moaşelor în echipa medicală. Ei nu sunt simpli executanţi, ci profesionişti cu rol stabilit legal, cu atribuţii care privesc pacientul dar şi comunitatea.

Mulţumim mult colegilor protagonişti în acest videoclip, care au fost de acord să ne dezvăluie gândurile despre profesie:

Cătălina Neculau – asistent medical generalist licențiat, Spitalul Clinic de Recuperare Iași
Maria Cosmolesei – asistent medical generalist licențiat, director de îngrijiri Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”
Paul Grigoraș – asistent medical generalist, SMURD Iași
Elena Bosînceanu – asistent medical generalist licențiat, Institutul Regional de Oncologie Iași
Irina-Elena Martiniuc – asistent medical generalist licențiat, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”
Liliana Pintilie – asistent medical generalist licențiat, președinte OAMGMAMR Iași

Vezi videoclipul omagial „Am avut un înger”

Sursa: OAMGMAMR Iaşi / Facebook