IAŞI:. OAMMR face precizări

Cu privire la articolele apărute în mass-media ieșeană în legătură cu seminarul-dezbatere „Perspective pentru moașele din România și educație universitară la nivel european”, care a avut loc recent la Cluj-Napoca, Compartimentul publicații, comunicare, imagine și relații cu mass-media al OAMMR Iași face următoarele precizări: Ceea a apărut în presa locală în legătură cu manifestarea de

Cu privire la articolele apărute în mass-media ieșeană în legătură cu seminarul-dezbatere „Perspective pentru moașele din România și educație universitară la nivel european”, care a avut loc recent la Cluj-Napoca, Compartimentul publicații, comunicare, imagine și relații cu mass-media al OAMMR Iași face următoarele precizări:

Ceea a apărut în presa locală în legătură cu manifestarea de la Cluj-Napoca reprezintă punctul de vedere personal al doamnei Maria Bolotă și nu poziția oficială a Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor din România.

„Manifestarea a fost organizată de Asociația Moașelor din România în colaborare cu UMF „Iuliu Hațieganu” și nu de OAMMR. Noi am introdus în lege acest articol și susținem în cotinuare echivalarea de studii. Mai mult, am avut numeroase întâlniri cu reprezentanții universităților de Medicină și Farmacie și suntem pe cale să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme. Este adevărat că în cadrul Biroului Executiv OAMMR Iași există opinii diferite, dar punctul nostru de vedere oficial este cel din lege”, a precizat Liliana Iordache, președintele OAMMR.